[vc_row][vc_column][vc_column_text]A Militia egy a Polgárőrség által szervezett távfelügyeleti rendszer, mely több lehetőséget biztosít a felhasználók biztonsága érdekében.

Ha az ön riasztó rendszere képes az sms küldésre, ebben az esetben nincsen szükség a militia eszközének felszerelésére, csak egy rövid programozásra, melyet az ön riasztó szerelőjének kell megoldani.Amennyiben a rendszere nem tud sms-t küldeni, ez esetben szükséges felszereltetni az eszközünket.

Ha ezek a rendszerek működnek, az ön háza biztonságba van, hiszen jól látható helyen elhelyezünk egy kisebb matricát, amin feltüntetjük, hogy ön a Militia rendszeréhez csatlakozott. Ez a felirat egy hatalmas visszatartó erő lehet a betörések elkerülése végett, hiszen a betörőnek nem sok ideje van a lakásban tartózkodni, ugyanis a rendszerhez csatlakozott emberek közül, bármelyik pillanatban bárki megjelenhet az adott helyen.

Ha ön csatlakozik a rendszerünkhöz, a következő lehetőségek közül választhat.

  1. a riasztási sms-t az ön álltal megjelölt személyek kapják meg
  2. a riasztási sms-t a polgárőrség kapja meg
  3. a riasztási sms-t a polgárőrség és az ön álltal megjelölt személyek kapják meg.

Az 1. esetén ön tetszőlegesen megadhat telefonszámokat, aki akár ismerősei, akár az utcában lakók is lehetnek.

A 2. esetben a településen üzemelő polgárőrség tagjai értesülnek.

A 3. esetben pedig a polgárőrség és az ön által megjelölt személyek kapnak értesítést rövid szöveges üzenet formájában

Tehát ha önnél olyan esemény történik, ahol a riasztó berendezés aktív lesz, az küld a központnak egy sms-t, amit a központunk továbbít a megfelelő helyekre, így az adott személyek értesülnek, és akár 20-an is a helyszínre tudnak menni,hiszen senki sem tudja hogy éppen ki indult az értesítést küldő helyszínre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]